Voor wie?

V3 is bestemd voor:

  • Teamleden en managers die als team een belangrijke stap willen zetten in een eerlijke, duurzame en dynamische samenwerking waarin feedback een centrale rol speelt.
  • Alle teams die geloven dat zodra mensen openhartig durven te zijn, het onderlinge vertrouwen toeneemt en het onderling begrip vergroot wordt.
  • Voor alle organisaties, teamleden, managers en HR-managers die het lef hebben om hiermee aan de slag te gaan door te spelen, te oefenen, te struikelen, op te staan en moedig voorwaarts te gaan.
  • Organisaties die een cultuurverandering willen.

De man in de arena
‘Het is niet de criticus die telt; niet degene die ons erop wijst waarom de sterke man struikelt, of wat de man van de daad beter had kunnen doen. De eer komt toe aan de man die daadwerkelijk in de arena staat, zijn gezicht besmeurd met stof, zweet en bloed; die zich kranig weert; die fouten maakt en keer op keer tekort schiet, omdat dat nu eenmaal onvermijdelijk is; die desondanks toch probeert iets te bereiken; die groot enthousiasme en grote toewijding kent; die zich helemaal geeft voor de goede zaak; die, als het meezit, uiteindelijk de triomf van een grootse verrichting proeft, en die, als het tegenzit en als hij faalt, in elk geval grote moed heeft getoond…’

Uit de toespraak van Theodore Roosevelt, ‘Burgerschap in een republiek’, 23 april 1910, Sorbonne/ Parijs