Door wie?

Mijn naam is Marte Ruinen, ontwerper en drijvende kracht achter V3. Ik ben trainer, procesbegeleider en teamcoach. Door mijn jarenlange ervaring als trainer wilde ik een trainingstraject ontwikkelen dat écht verschil maakt voor teams in de samenwerking. Een traject dat alle ingrediënten in zich heeft om de gewenste teamcultuur richting te geven én te verankeren. Een uitdagend traject met duurzame verandering als resultaat.

Met de rotsvaste overtuiging dat dit mogelijk was ben ik aan de slag gegaan. V3 is het resultaat.

Mijn drijfveren? Plezier, verbinden, avontuur en beleven. In de praktijk combineer ik dit graag met een gezonde dosis nuchterheid en resultaatgerichtheid.

Marte Ruinen

Ik heet Wendy van de Kragt. Naast trainer ben ik al jarenlang coach en teamcoach. Ik heb een achtergrond als A&O psycholoog, ben gefascineerd door groepsprocessen en ik hou van mensen. Al deze aspecten kan ik in de V3-teamtraining goed kwijt.

Wat ik het allerliefste doe in trainingen is verbinden: hoofd en hart en lijf verbinden, teamleden verbinden met elkaar, de organisatiemissie verbinden met teamdoelen en doelen van de medewerkers.

Met veel plezier en voldoening begeleid ik de V3-trainingen.  Het is een proces dat we met een team ingaan en het is altijd spannend wat we onderweg tegenkomen. Tijdens de V3-teamtraining is er zowel aandacht voor ‘je veilig voelen’ als voor groei en verankering. Ik heb ervaren dat deze teamtraining veel impact heeft op de onderlinge samenwerking binnen teams. In de training breng ik mee: een pragmatische insteek, humor en aandacht.

Wendy van de Kragt

Ik ben Kees Rijssenbeek. Ik geef trainingen op het gebied van communicatieve vaardigheden, management en leiderschap. Ik houd ervan om vaardigheden heel goed te trainen en eerlijke gesprekken over lastige onderwerpen te begeleiden. Ik doe dat met vakmanschap, intuïtie en met gevoel voor (veilige) confrontatie. Mijn uitleg is helder en ik maak steengoede grappen (mijn kinderen vinden van niet).

In Nederland staan wij erom bekend dat we heel direct zijn en zeggen waar het op staat. Wat mij fascineert is dat veel mensen het dan toch moeilijk vinden hun collega of collega’s aan te spreken op ineffectief of soms zelfs onprettig gedrag. Dat is jammer, want daar ligt een van de belangrijkste sleutels tot een goede samenwerking en een vruchtbare teamcultuur. Daarom geloof ik in het nut en het effect van V3.

Kees Rijssenbeek