Ervaringen

Ik heb de V3-training ervaren als buitengewoon leerzaam om het eigen gedrag met onderliggende aannames en het effect daarvan op het team op een informele manier met collega’s bespreekbaar te maken. Wat het mijn team concreet heeft opgeleverd, is dat wij eerder met elkaar het gesprek aangaan. We durven meer de eigen mening te delen met de groep. De groep gebruikt die mening om standpunten aan te scherpen. Tot slot – en dat is wellicht nog wel het belangrijkste – leidt het tot meer energie op de werkvloer en daarmee tot meer plezier en een grotere impact. Ik heb Marte ervaren als een op en top professional die in staat is op informele wijze en met humor met de groep ‘aan de slag’ te gaan. Marte is in staat om de behoefte van de groep aan te voelen en daarop passend te handelen. Haar energie geeft het team een positieve boost.

Teije Smittenaar,  Director Finance, Benelux, Havenbedrijf Rotterdam.

Marte heeft samen met ons een organisatiebrede V3-training ontwikkeld. Deze training is in de organisatie erg goed ontvangen. Ik heb Marte leren kennen als een integer, deskundig en enthousiast persoon en wil haar zeker aanbevelen voor het ontwikkelen en geven van trainingen.

Mariette Vester, Manager Recruitment en Development. Havenbedrijf Rotterdam N.V.

In Sept 2015 Marte lead a 2-days V3-training. More then a training, it was a process. It made my team feel & understand the power of trust and how it boosts team-cohesion. We came to the insight how listening actively, being open & showing vulnerability can make better teams and helps personal growth. Marte’s preparation work was excellent. She involved us in the set-up of the programme in such a way that she obtained crucial engagement of the participants. She understands the power of Connection. Therefore I can highly recommend Marte for your Team Development trainings, fe. Effective communication for better team-work.

Erwin van Dyck,  Business Division Manager Food & Water, Benelux. Alfa Laval.

Ik heb Marte leren kennen als trainer tijdens een V3-training binnen onze organisatie. Een bijzondere ervaring. Ze kende niemand van de groep die ze ging trainen, maar doordat ze zichzelf kwetsbaar opstelde en meer van zichzelf liet zien dan gebruikelijk, had ze in een mum van tijd het vertrouwen van de groep. Tegelijkertijd leidde ze de training gestructureerd en zakelijk waardoor alle onderdelen aan de orde kwamen. Ik heb Marte als een bijzondere en uitstekende trainer ervaren. Top!

Ditty Kempe, Manager Werkzoekendendienstverlening Zeeland. UWV Werkbedrijf.